Kutatók Éjszakája az Angol-Amerikai Intézetben

2022, szeptember 30 - 18:00
A Debreceni Egyetem Angol-Amerikai Intézete ismét változatos programkínálattal várja az érdeklődőket a szeptember 30-ai Kutatók Éjszakáján.

A Debreceni Egyetem Angol-Amerikai Intézete az elmúlt évekhez hasonlóan ismét változatos programkínálattal várja az érdeklődőket a szeptember 30-ai Kutatók Éjszakáján. Ami az elmúlt évekhez képest azonban újdonság, hogy az Intézetben megtalálható tanszékek (Brit Kultúra, Észak-amerikai, Angol Nyelvészeti, és Angol Nyelvpedagógiai Tanszékek) idén több különböző program helyett egyetlen szervezett eseménysorozatban vesznek részt, melynek címe Angol-amerikai nyelvi és kulturális utazás (English-American Linguistic and Cultural Journey). Az érdeklődőket az egyetemi főépület első emeletén várják az Intézet oktatói és hallgatói, ahol különböző kulturális programokat ajánlanak magyarul és angolul, például Utazás Mexikóba, Skóciai körutazás, Ismerd meg Kanadát, de lesz gyereksarok is, illetve a nyelvtanároknál többek között az is kiderül, hogyan ne tanuljunk nyelveket, míg a nyelvészek egy nyelvi körútra invitálnak mindenkit. A programkínálatból kiderül, hogy az Intézet korhatár nélkül minden korcsoportra számít, a legkisebbektől a legidősebbekig mindenki találhat neki tetsző elfoglaltságot; és ha legalább öt állomást meglátogatunk—és így öt matricát begyűjtünk az útlevelünkbe — a végén ajándékcsomaggal kedveskednek.  

Szeptember 30-án, tehát, a Debreceni Egyetem Főépületének első emeletén az Angol-Amerikai Intézet kulturális körutazásra vár minden érdeklődőt este hat órától.  

A Facebook esemény linkje: https://www.facebook.com/events/388681273270067/


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.