Crises of Care: Pandemic Culture, Biopolitics and the Medical Humanities

2021, június 26 - 10:00
A Debreceni Egyetem Angol-Amerikai intézete angol-magyar kétnyelvű online konferenciát rendez A gondoskodás krízise címmel 2021. június 26-27-én.

The Institute of English and American Studies, Faculty of Humanities, University of Debrecen, Hungary is organising an online conference in English and Hungarian entitled Crises of Care: Pandemic Culture, Biopolitics and the Medical Humanities on 26–27 June 2021. Registration and abstract submission deadline: 30 April 2021.

The Call for Papers can be accessed here.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.