Dr. Tóth Enikő habilitációs előadása

2021, június 16 - 10:00

Dr. Tóth Enikő egyetemi adjunktus (Debreceni Egyetem) 2021. június 16-án (szerdán) tartja habilitációs előadásait nyelvtudomány tudományágban, a Debreceni Egyetemen.

A tantermi előadás címe: Deixis and reference

Kezdete: 10:00 óra (on-line előadás)

 

A tudományos előadás címe: A főnévi mutató névmások használatáról a magyar nyelvben

Kezdete: 11:00 óra (on-line előadás)

 

Az előadások nyilvánosak, minden érdeklődőt szívesen lát a Bölcsészettudományi Tudományterületi Habilitációs Bizottság.

Az előadásokon való részvétel feltétele az elektronikus regisztráció, amely 2021. június 16. 8:00-ig lehetséges a meghívóban található linken keresztül.

Meghívó


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.