Országh László / Könyvek a 100 éves évfordulóra

  • A "Bestseller" : az angol-magyar kéziszótár emlékkiadása (Akadémiai Kiadó).
  • Virágos Zsolt  (szerk.) Országh László válogatott írásai. Orbis Litterarum (Kossuth Egyetemi  Kiadó, Debrecen).
  • Vadon Lehel, Abádi-Nagy Zoltán, Kontra Miklós, Virágos Zsolt (szerk.) In memoriam László Országh. (Eger EKF).
  • Vadon Lehel : Az amerikai irodalom és irodalomtudomány bibliográfiája Magyarországon 2000-ig. I.-II.III.kötet (Akadémiai Kiadó)
  • Kép a könyvbemutatóról: Sarbu Aladár (ELTE, Budapest), Virágos Zsolt (DE, Debrecen), Vadon Lehel (EKF, Eger), kissé a háttérben: Abádi Nagy Zoltán (DE, Debrecen), és Magay Tamás, aki bemutatja a kétnyelvű szótárt (MTA Nyelvtudományi intézet)

Frissítés dátuma: 2021.01.28.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.