Felvételi felhívás

2020, május 18 - 09:30

írta: Papp Fruzsina
Felvételt hirdet a Hatvani István Szakkollégium a Debreceni Egyetem bölcsész hallgatói számára is. Azoknak az alap- vagy mesterszakos hallgatóknak a jelentkezéseit várják, akik érdeklődnek a kutatómunka és tudományos pálya iránt.

A jelentkezéseket 2020. június 14-éig kell leadni, pdf formátumban, a   email címre.

Az érdeklődő hallgatók kérdéseikkel fordulhatnak a fent említett email címen Kőrösi Zoltánhoz, Séllei Nóra szaktanárhoz, vagy Papp Fruzsinához, az Anglisztika-Amerikanisztika szakcsoport vezetőjéhez.

További információ elérhető a szakkollégium oldalán.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.