Hegedűs Gabriella

A Kossuth Lajos Tudományegyetem Angol Tanárképző Központjában szereztem diplomámat 1994-ben. Azóta nyelvtanárként, tanárképzőként és nyelvvizsgáztatóként széleskörű tapasztalatra tettem szert. Az MA szakdolgozatom a tanár tanulási folyamat során betöltött szerepét vizsgálja.

Szakmai érdeklődésem: differenciálás Bloom taxonómiája alapján, a kognitív gondolkodás különböző szintjeihez igazodó rendszer használata a nyelvtanításban, valamint az angol nyelvoktatás módszertana. Jelenleg a Debreceni Egyetem Neveléstudományi Doktori Iskolájának PhD hallgatója vagyok, kutatási területem az informális oktatás rövid és hosszú távú hatásai.

Frissítés dátuma: 2021.11.30.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.