Volt hallgatóinknak

Kedves Volt Hallgatóink!

Az új honlap sokféle funkciót szeretne betölteni, így mostani hallgatóink és a felvételizők tájékoztatásán túl nagyon fontosnak tartjuk, hogy olyan virtuális tér is legyen, amely egy kicsit egyben tartja azt a közösséget, amelynek tagjai bár nem feltétlenül ismerik egymást, hiszen nem egy időben voltak diákok, mégis - mint sokszor halljuk - ha bárhol a világban találkoznak, sok közös emlékük van, merthogy Debrecenben voltak angol szakosok.

És bár tisztában vagyunk vele, hogy az információtechnológia, az internet számtalan közösségteremtő lehetőséget kínál, mi mégis szeretettel ajánljuk fel ezt a honlapot találkozási pontként, abban a reményben, hogy a virtuális találkozásokból akár valós találkozások is lehetnek. 

Frissítés dátuma: 2021.01.24.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.