Videók

DErbi 2018
A Debreceni Egyetem dolgozóinak és családtagjainak hagyományos napjáról készült összefoglaló videoja
Debreceni Egyetem 2018
Hallgatói létszámát tekintve a legnagyobb, és az ország legrégebbi felsőoktatási intézménye a DE

Események

25 Jan
Leendő hallgatói számára szervez interaktív nyílt napot a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kara.
16 Dec
„Kénvegyületek az onkológiában – terápiás lehetőségek a kellemetlen szagokon túl” címmel Nagy Péter egyetemi tanár (DE Klinikai Központ Onkokémiai Intézet) tart előadást a Szenior Egyetemen.
14 Dec
A Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kara és a Debreceni közép- és felsőfokú agrárképzésben végzettek baráti köre által indított programsorozat vendége Szarukán István, a DE MÉK Növényvédelmi Intézet professor emeritusa lesz.
14 Dec
Polónyi István: Emberi erőforrások és oktatás. Elemzések a 21. század közepe felé című könyvét ismerhetik meg az érdeklődők a Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Kar Nevelés- és Művelődéstudományi Intézet és a Magyar Tudományos Akadémia Debreceni Területi Bizottsága Nevelés-, Művelődéstudományi és Pszichológiai Szakbizottság közös rendezvényén.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.